El PSOE d’Alcoi proposa a Lorena Zamorano com a candidata per al Senat

Lorena Zamorano, actual vicealcaldessa i número 2 del PSOE d’Alcoi, podria estar en la candidatura del PSOE per al Senat en les pròximes Eleccions Generals del 23 de juliol. De moment, ha sigut proposada pels socialistes alcoians perquè entre a formar part de la llista.

Així ho han anunciat des del PSOE d’Alcoi després de celebrar una assemblea extraordinària per a fer la proposta de candidats a les Corts Generals. No obstant això, per la província d’Alacant només pot haver-hi quatre candidats. Així que caldrà esperar que s’elaboren les llistes per a saber si finalment Zamorano forma part d’aqueixa candidatura. “Només es tracta d’una proposta que fa l’agrupació local del PSOE al Comité de Llistes del Partit. No sabem si serà finalment acollida per a les llistes definitives”, ha contat Zamorano en declaracions a Cope Alcoi.

Si entra, no serà de nou edil a Alcoi i correrien les llistes socialistes per a la nostra ciutat. En aqueix cas María Baca, número 9 de la candidatura socialista, aconseguiria entrar com a regidora.

A pesar que no és definitiu, Zamorano es mostra motivada amb la proposta. “Tota la il·lusió del món pel repte que suposa, però la decisió finalment l’el Comité de Llistes del partit, que de ben segur farà el més convenient. De tota manera estic molt agraïda als companys d’Alcoi pel suport i per animar-me”.

De moment, s’ha fet el primer pas. “Ara estem en l’inici. Després vindran les votacions, que esperem que qui estiga en la llista puga obtindre els millors resultats, per a continuar fent de la política una eina per a millorar la vida de les persones i no un mitjà per a millorar-li-la uns pocs”, ha assegurat l’encara vicealcaldessa.

Els socialistes alcoians també han proposat a Patri Blanquer, diputada nacional des del 2012, perquè forme de nou part de la candidatura al Congrés dels Diputats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *