El Collao es renova per fora. Arranquen els treballs per a pintar l’exterior del Camp de l’Alcoyano

El Camp Municipal Gestaser-El Collao serà objecte d’una rentada de cara en la seua part exterior abans que arranque la nova temporada per al Club Esportiu Alcoyano. I és que l’entitat esportiva ha començat a reparar i pintar les façanes, una acció que forma part de les millores a realitzar durant 2024 acordades dins del conveni específic dotat amb 150.000 euros que l’entitat va signar amb l’Ajuntament d’Alcoi.

A més d’aquesta intervenció, l’Alcoyano decidirà quins altres projectes són prioritaris i una vegada realitzats els justificarà davant el consistori perquè aquest puga fer-se càrrec del pagament.   Al costat de la modificació de crèdit executada per a aportar aquests 150.000 euros a aquest acord específic, l’Ajuntament d’Alcoi  continuarà renovant el conveni de 200.000 euros anuals per a l’Alcoyano i ha començat a tramitar la llicència d’obertura del camp municipal “es  tracta d’un gest de bona voluntat cap al club, ja que és qui  gestiona qualsevol espai qui ha d’aconseguir la llicència d’activitat. El nostre objectiu és garantir que el CD Alcoyanotenga sempre la seua seu en aquesta ciutat i que el seu camp municipal compte amb les millors condicions. Per això  ens hem compromés a aquest pla d’inversió que suposarà la  injecció d’un milió d’euros en cinc anys però,  a més, duem a terme altres projectes i inversions, moltes dels  quals beneficien també a l’equip, a l’afició i a les  instal·lacions“, afirma el regidor d’Esports; Alberto Belda.

Avança la campanya d’abonaments per a la pròxima temporada

Al marge d’això, avança la campanya d’abonaments per a la pròxima temporada en la qual destaca la desaparició de la categoria de Jubilats. També s’unifiquen els preus en els abonaments Infantils, corresponents als joves d’entre 6 i 14 anys (50 euros), i els de Graderia Jove, Estudiant i Aturat (90 euros). Cap d’aquests tindria recàrrec si abans del 16 d’agost s’arriba a la xifra de 1.700 abonats, número que el Club considera necessari per a configurar una òptima massa social. Tota la informació la tens ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *