El CEIP Sant Vicent d’Alcoi comptarà amb una aula de 2 anys el pròxim curs

El CEIP Sant Vicent d’Alcoi ampliarà la seua oferta educativa el pròxim curs escolar 2023-2024. La conselleria d’Educació crearà una aula de 2 anys en el centre, que porta demanant oferir aquest servei des de fa tres anys. «Es tracta d’una unitat que ha sol·licitat el centre, ja que véiem la necessitat d’atendre les sol·licituds de les famílies del barri», ha explicat María José Nadal, directora del col·legi, en declaracions a Cope Alcoi.

I és que eren moltes les famílies que volien poder escolaritzar als seus fills en el centre abans de començar l’etapa d’Educació Infantil. «Molts d’aquests xiquets ja compten amb germans en el centre», ha matisat la directora. Un al·licient més perquè els pares demanaren aquest servei.

La nova unitat comptarà amb 18 places disponibles i suposarà, com especifica la directora del CEIP Sant Vicent, una ampliació del personal docent i no docent. «Comptarem amb un mestre d’educació infantil més i un altre educador per a atendre l’alumnat de dos anys». A més, el centre ha establit ja l’aula que es destinarà a aquest grup. «Comptem amb les infraestructures necessàries per a atendre les característiques d’aquest alumnat».

Amb aquest seran ja quatre els centres educatius de la ciutat que oferisquen aquest servei. El CEIP Sant Vicent se suma al CEIP El Romeral, CEIP Miguel Hernández i CEIP Horta Major. Els alumnes que podran matricular-se en el pròxim curs acadèmic són els xiquets nascuts al llarg de l’any 2021.

Però no sols es crearà una nova aula en aquest col·legi. Al Comtat, la conselleria d’Educació també ha autoritzat la seua implantació, amb les mateixes característiques que en el CEIP Sant Vicent, en el Centre Rural Agrupat (CRA) l’Encantada de l’Alqueria d’Asnar. Continuaran actives les aules del CRA Mariola-Benicadell d’Alfafara-Agres-Gaianes, CEIP Verge dels Dolores de Benilloba, CEIP Real Blanc de Cocentaina, CEIP El Bracal de Muro, CEIP Montacabrer de Muro i CRA Riu Serpis a l’Orxa.

A la comarca de l’Alcoià també disposen d’aquest servei a Ibi, en el CEIP Poeta Pla i Beltrán, i a Tibi, en el CEIP Luis Gosálbez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *