El CD Alcoyano afronta la seua tercera jornada de Lliga: segueix tota la temporada amb la nostra guia gratuïta

El Club Deportivo Alcoyano ha confirmat a través de les seues xarxes socials que són ja 1.600 les persones que han adquirit el seu carnet d’abonat per a aquesta temporada. I és que, amb la Lliga de Futbol 23/24 ja en marxa i amb el retorn del teu equip favorit, toca tornar al camp i estar al corrent de tot el que succeeix aquesta temporada.

Per això, les preguntes que et plantem són les següents. Saps a quin equip s’enfronta aquest cap de setmana el Club Deportivo Alcoyano? Aqueixa te les responem nosaltres. La trobada contra la Unió Esportiva Eivissa tindrà lloc aquest diumenge en el Collao. Però, tens clar quan és el primer Clàssic de la temporada? La resposta, tant si segueixes al teu equip des del camp o des de casa, la tens en la guia de la Lliga que ja pots recollir de manera gratuïta.

Està disponible a la botiga Milar Alcoi, en el Centre Comercial Alzamora, i en els següents establiments col·laboradors:

La guia de la Lliga 2023/2024 conté les 38 jornades de Lliga, el calendari de trobades, els enfrontaments de tots els equips, per a saber quan i contra qui jugarà el teu equip favorit.

La competició tindrà quatre aturades per partits de seleccions:

  • Del dilluns 4 al dimecres 12 de setembre
  • Del dilluns 9 al dimecres 17 d’octubre
  • Del dilluns 13 a dimarts 21 de novembre
  • Del dilluns 18 al dimarts 26 de març

Hi haurà una finestra més de seleccions: del dilluns 3 al dimecres 11 de juny, però per a llavors La Lliga ja haurà acabat. El futbol pararà de manera obligada del divendres 22 de desembre al dilluns 1 de gener pel conveni signat entre LaLiga i AFE.

Quant a la Segona Divisió, el calendari va arrancar com el de Primera Divisió, l’11 d’agost, però conclourà una setmana més tard, el diumenge 2 de juny. Les eliminatòries per l’ascens es disputaran entre el 9 i el 23 de juny de 2024.

Imatge: @mesquefotos (CD Alcoyano)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *