El Campus de la UA manté la intenció d’iniciar el pròxim curs en les seues noves instal·lacions d’Alcoi

El Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant vol iniciar una nova etapa a Alcoi a partir del pròxim curs 2023/2024. La institució universitària contempla poder començar al setembre les classes en les noves instal·lacions que l’Ajuntament d’Alcoi ofereix a la mateixa UA dins de la primera planta de l’edifici que acull actualment el Centre Cervantes Jove (CCJ).

Aquest espai fou rehabilitat recentment i es vol situar en el mateix als quatre cursos que contemplen l’oferta acadèmica del Grau de Mestre en Educació Infantil. D’aquesta manera els estudis quedarien unificats en un mateix edifici ja que en aquests moments s’estan impartint entre les dependències de la Cambra de Comerç així com l’edifici de Papereres Reunides «hem visitat ja les instal·lacions i estan molt bé després d’unes obres que han permés adequar l’espai ateses les necessitats que té la mateixa Universitat d’Alacant. Si no hi ha contratemps esperem al setembre poder començar en el CCJ l’activitat del Campus en un espai totalment centralitzat«, comentava dies arrere el coordinador d’activitats culturals de la UA; Tono Belda.

Consolidar el Campus de la UA, el principal repte

Cal destacar que Alcoi gaudeix de tindre dos campus universitaris sense ser capital de provincial i el principal repte que es marca el futur Govern Local, sorgit després de les Eleccions del 28M, és consolidar l’oferta que té ara mateix la UA a la nostra ciutat. En aquest sentit es contempla la incorporació de nous estudis «estem treballant l’ampliació de l’oferta formativa per as puga cursar ací a Alcoi el Grau d’Infermeria, la qual cosa es completaria amb els estudis de Magisteri que ja ofereix la Universitat d’Alacant«, va dir el candidat del PSOE a l’alcaldia, Toni Francés, en el Cara a Cara amb el candidat del PP que va oferir aquesta casa el dilluns 15 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *