Carlos Pastor, portaveu del PP “Alcoi segueix igual que al principi de la legislatura”

El Partit Popular d’Alcoi fa un balanç negatiu del primer any de legislatura que ha transcorregut des de la constitució dels Ajuntaments després de les Eleccions Municipals de maig de 2023, un aniversari que es va complir el passat 17 de juny. Els populars consideren que la ciutatestà igual o pitjor” que l’anterior legislatura en la qual Toni Francés governava en solitari amb dotze regidors.

Els populars destaquen “que no s’ha produït cap avanç” amb l’entrada de Compromís a l’executiu i assenyalen que “existeixen molts temes pendents que segueixen sense solucionar-se“, afirma el portaveu de la formació, Carlos Pastor. Els populars posen com a exemple els escassos passos que s’han donat per a fer possible l’àrea industrial d’Alcoi Sud i qüestionen el manteniment de la ciutat destacant el mal estat en el qual es troben parcs o jardins així com bona part dels espais comuns. Des del PP recorden que el govern autonòmic de Carlos Mazón és l’únic que està fent realitat projectes per a Alcoi “iniciatives que el Botànic va plantejar i mai va arribar a executar“, remarca Pastor. D’altra banda el portaveu del PP posa en valor l’esforç inversor de la Diputació d’Alacant a través dels plans +Cerca i Planifica, el bo consum o les ajudes a col·lectius més desfavorits. Per exemple el primer contempla 305.000 euros per a Alcoique es podrien destinar a reparar la coberta del Poliesportiu, ja que en les últimes pluges s’han evidenciat les goteres per la falta de manteniment, o també al manteniment de parcs i jardins de la ciutat. També per a la reparació de la climatització del Centre Cultural Mario Silvestre o la climatització de l’IVAM CADA, que ha obligat a tancar de manera temporal l’exposició de Renau per risc per a l’obra“, afirma.

Des del PP consideren que l’alcalde d’Alcois’està dedicant a fer oposició a l’oposició” sense aportar res nou a la ciutat. Finalment posen en valor la seua labor d’oposició i destaquen que la seua acció política va centrada en que s’atenguen les necessitats dels col·lectius que no se senten escoltats per l’executiu municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *