Cara a Cara en COPE ALCOI: La proposta del PP per a frenar l’abandó de la ciutat

El Partit Popular d’Alcoi insisteix en el mal estat en el qual es troben els carrers, places i espais comuns de la ciutat. Ho denunciava ahir en COPE ALCOI l’alcaldable de la formació, Carlos Pastor, durant el Cara a Cara amb el líder del PSOE emés per aquesta emissora abans de les Eleccions Municipals del 28M.

Pastor va posar com a exemple la falta de neteja en moltes zones d’Alcoi, que genera queixes constants per part dels veïns, i també va denunciar l’absència de manteniment de zones com el llit del riu i el seu entorn. A més va remarcar el mal estat dels contenidors de fem o les voreres de molts carrers en les quals hi ha rajoles així com llambordes soltes «que són provocat caigudes en persones majors amb, en alguns casos, importants lesions. La llista és molt llarga per no parlar del vessant de La Beniata, que diuen que fan una solució provisional perquè no els caiga la cara de vergonya, o els anys que han passat sense que donen una solució definitiva als problemes de l’accés al Polígon Industrial Santiago Payà. Això és la conseqüència de la falta d’un pla rigorós, dotat econòmicament dels recursos suficients, per a solucionar tots els problemes que té ara mateix Alcoi en aquestes matèries», va sentenciar el candidat del PP.

Toni Francés reconeix que «queda molt per fer»

Des del Partit Socialista reconeixen que els esforços realitzats per a millorar el manteniment d’Alcoi no són suficients. El candidat a l’alcaldia va explicar sobre aquest tema que «en els últims anys s’han duplicat les partides destinades al manteniment per a recuperar la ciutat de com la va deixar el PP « i va significar que «queda encara molt per fer»; va sentenciar Toni Francés. També el líder dels socialistes alcoians va enumerar algunes de les mesures que entorn d’aquest assumpte s’han fet durant aquesta legislatura «hem tret contractes per a impulsar brigades permanents que s’encarreguen de reparar els desperfectes que sorgeixen en el dia a dia igual que també s’ha fet un altre contracte específic destinat a cuidar els nostres parcs o jardins«, va concloure.

El Cara a Cara entre Toni Francés i Carlos Francés va servir també per a conéixer el projecte de futur per a la ciutat que contemplen tant Partit Socialista com Partit Popular de cara a la pròxima legislatura. Els dos alcaldables van centrar la seua exposició en temes com l’economia, les comunicacions o la gestió municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *