Cara a Cara en COPE ALCOI: Francés i Pastor exposen el seu projecte per a la ciutat

COPE ALCOI ha reunit en aquest dilluns, abans de l’esperada cita electoral del 28M, als candidats a l’alcaldia de la ciutat dels dos principals partits. Toni Francés, candidat del PSOE, i Carlos Pastor, alcaldable del PP; han debatut en un cara a cara en el qual han tingut oportunitat d’analitzar l’actualitat de la ciutat i plantejar les seues propostes de futur per a millorar Alcoi en cas de que siguen elegits alcalde per a la pròxima legislatura.

En matèria econòmica, Pastor ha criticat que el Partit Socialista no ha apostat per la creació de sòl industrial de qualitat en el terme municipal d’Alcoi al llarg dels dotze anys que porten els socialistes el front del Govern Local. També ha acusat l’Executiu de Francés de no impulsar mesures per a atraure noves empreses a Alcoi i evitar la fugida de talent “només ha de posar-se vosté a les eixides d’Alcoi un dia laborable, entre setmana, per a veure la gran quantitat de cotxes que deixen la ciutat amb persones que treballaran a altres ciutats perquè ací tenen una gran falta d’oportunitats“, va dir l’alcaldable del PP Francés ha respost contundentment als populars destacant que s’ha desbloquejat projectes com el del polígon El Clérigo i ha recordat que el nou Pla General d’Ordenació Urbana obrirà noves opcions de crear sòl industrial sense renunciar a altres iniciatives com el Polígon Industrial Mancomunat “Alcoi està liderant la creació d’ocupació i després d’aquests dotze anys hi ha 265 empreses més a la ciutat que quan governava el Partit Popular augmentant en un 5% l’ocupació industrial durant 2022“, va manifestar el candidat socialista.

Els dos líders polítics han mostrat les seues diferències en temes relacionats amb la conversió en zona de vianants d’espais comuns i la mobilitat sostenible al mateix temps que han discrepat en el manteniment de la ciutat. Per a Carlos Pastor els carrers d’Alcoi “estan abandonats, amb voreres en mal estat que provoquen caigudes i lesions en moltes persones” mentre que per a Toni Francés “en els últims anys s’han duplicat les partides destinades al manteniment per a recuperar la ciutat de com la va deixar el PP, encara que no és suficient i queda encara molt per fer“; va sentenciar. Els populars han criticat també que els Pressupostos Municipals de 2023 s’hagen aprovat hui, a menys de quinze dies per a les Eleccions, i els socialistes han defensat que gràcies a la seua gestió s’ha aconseguit rebaixar la pressió fiscal o tancar tots els exercicis pressupostaris en superàvit.

Finalment Carlos Pastor ha animat als alcoians a donar un nou gir a la ciutat el pròxim 28M “Alcoi necessita un canvi de rumb, un govern que atenga les necessitats de la ciutat per a traure-la de l’actual situació de paràlisi en la qual està immersa“, conclou l’alcaldable popular. Toni Francés, que ha tancat el debat, ha demanat el vot per a continuar fent d’Alcoi “la ciutat de totes i tots. Una ciutat que acompanya a tots els seus ciutadans perquè tinguen una vida millor. Així ho hem fet malgrat l’herència rebuda del PP, les situacions que ens ha tocat viure o les crisis que hem patit. Totes les decisions que hem pres han sigut des del diàleg pensant sempre en Alcoi“, va finalitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *