Arranca la nova temporada de piscines municipals a Alcoi

A escassos dies de l’arribada de l’estiu han començat a funcionar les piscines municipals d’Alcoi, instal·lacions que van obrir divendres passat 14 de juny. Aquestes instal·lacions estaran actives fins al diumenge 8 de setembre sent aquest l’últim dia d’accés a les piscines perquè al matí següent ja començarà el curs escolar 2024/2025.

La temporada de piscines presenta enguany destacades novetats ja que l’emblemàtica instal·lació del Preventori se suma a l’oferta amb la qual fins ara comptava la ciutat. I és que l’Ajuntament i Fundació Mariola La Asunción han aconseguit un acord que farà que el Consistori duga a terme la gestió de la instal·lació aportant el personal i fent les tasques de manteniment. Tot això després que la mateixa Fundació Mariola materialitzara estius arrere importants actuacions en la piscina, amb una subvenció municipal, per a adaptar-la a la normativa vigent i reparar els nombrosos desperfectes que patia a causa d’actes vandàlics.

Amb aquesta iniciativa, Alcoi tindrà aquest estiu cinc piscines municipals ja que l’any passat es va incorporar a l’esmentada oferta la piscina del Col·legi Sant Vicent de Paúl. Al costat d’aquestes dues estan les habituals de José Trenzano Alós, Caramanxel Juan Agudo Garat i Garat “esperem superar les xifres de l’any passat on, amb les quatre que van estar funcionant, es va aconseguir rècord d’accessos ja que es van comptabilitzar 72.663 en tota la temporada estival. Aquesta dada va suposar un increment de 10.164 accessos respecte a la temporada anterior“, explica el regidor d’Esports; Alberto Belda.

Les piscines municipals d’Alcoi funcionaran de dilluns a diumenge en horari de 10 a 20 hores. També es poden adquirir i els abonaments per a la temporada, amb els quals es pot entrar a qualsevol de les instal·lacions, i els mateixos estan disponibles en les oficines del Centre d’Esports situades en el Complex Esportiu Eduardo Latorre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *