Aquesta és la programació d’estiu que ha preparat Muro per als més joves

L’Ajuntament de Muro ha dissenyat una completa programació d’oci per a les setmanes d’estiu enfocada als més joves del municipi, unes propostes que van començar el passat 19 de juny i que s’allargaran fins al dia 3 d’agost. Algunes de les iniciatives es recuperen d’anys anteriors després de l’èxit que van tindre en estius passats.

Per una banda, destaca la II edició de Muraliza’t, el festival d’art urbà i grafiti que té com a objectiu la renovació artística i cultural de la localitat, per això les obres realitzades, tindran com a marc conceptual el carrer i permetran donar un concepte innovador a algunes zones del municipi. D’ací a uns dies acabarà aquesta proposta cultural que enguany es porta  a terme a façanes dels carrers Antonio Machado, Vicent Andrés i Estellés i Joan Fuster. En aquesta ocasió es pintaran un total de 4 façanes, constant d’una obra diferent cadascuna i pintada per diferents autors com Toni Espinar, Kraser (Jose Jorge Nicolás Salas), Eleman (Luis Manuel Ramos Luna) i Letícia Mandrágora (Leticia Cascone Ruiz). Ja en juliol tornen les Nits del Centre. Aquesta iniciativa s’ha représ perquè la joventut puga gaudir d’activitats històriques, i altres innovadores, que s’han dut a terme al poble de Muro darrers anys. Nits de cinema a la fresca, tallers de treballs manuals, jocs tradicionals, eixides nocturnes amb conta-contes, són algunes de les apostes que recull la programació aquest any i que és majoritàriament es duran a terme a partir de les 19:00h a espais com el Centre Social Matzem, plaça Matzem, Canyaret, Casa de Ferro o la plaça de l’Església. Per a la cloenda d’aquest cicle d’activitats, el 25 de juliol es farà una festa de l’aigua i el 26 la festa de l’espuma amb DJ “des de la regidoria de Joventut hem treballat de forma intensa per fer realitat aquestes iniciatives, i recuperar algunes coses que s’havien deixat de fer i que tant la joventut com les seues famílies demandaven. El que volem és que, durant el mes de juliol, els nostres joves que han acabat la majoria de les activitats educatives, puguen gaudir d’un més d’oci i que a banda, culturalment i socialment els faran conéixer i rememorar Muro“, destaca el regidor de Joventut; Sergi Silvestre.

A més, aquest estiu tornarà el Bus de la Festa, un servei de transport comarcal que permetrà a tots estar més tranquils quan els joves vagen a les festes dels voltants, ja que no hauran d’agafar un vehicle per a desplaçar-se. Aquest transport eixirà des de la Casa de Ferro a les 23:30h i tornarà al mateix punt a partir de les 05:00 hores de la matinada. Les eixides seran les següents: dissabte 13 de juliol a Millena, dissabte 20 de juliol a L’Orxa i dissabte 3 d’agost a Benimarfull. Els tiquets podran adquirir-se al Centre Jove a partir del 24 de juny al preu de 4 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *