Álex Cerradelo, candidat de Compromís: «A Alcoi es necessita més participació real»

Compromís Alcoi té en Àlex Cerradelo el candidat a l’alcaldia per a les Eleccions Municipals del pròxim 28 de maig. La formació política concorre als comicis amb la intenció d’incrementar la representació que ara mateix té en la Corporació Local de la nostra ciutat.

Així ho ha assegurat el mateix Álex Cerradelo durant l’entrevista que ha concedit a COPE ALCOI en aquesta jornada. L’alcaldable detalla que afronta amb il·lusió el repte d’estar al capdavant de la seua candidatura i destaca els suports que ha rebut per a llançar-se a aquesta aventura «des del primer minut he tingut un gran suport i compte amb gent molt preparada que és gran coneixedora de la gestió municipal però també en àmbits autonòmics. A més m’acompanya gent jove amb unes ganes enormes per dedicar el seu esforç a treballar en la millora d’Alcoi«, significa el candidat.

Preguntat sobre la situació per la qual travessa Alcoi, Cerradelo defensa que és necessari implantar una participació real per a conéixer les vertaderes necessitats de la ciutadania. A més indica que el seu programa electoral s’articula entorn de quatre eixos fonamentals «volem fomentar l’escolta activa amb les associacions de veïns i fer auditories de la gestió municipal amb ells. També apostem per un Pla Integral del Centre, per a consolidar una de les zones més emblemàtiques, i per acompanyar als nostres majors per mitjà d’un Pla de Soledad No Desitjada«, assegura. També Álex Cerradelo centra el seu projecte polític en les polítiques inclusives, la millora del transport urbà per a acostar-lo als polígons industrials o els col·legis, el treball conjunt amb la comarca per a desenvolupar projectes com el Polígon Industrial Mancomunat, la millora del servei de salut mental, la creació d’una planta de biogàs o el reforç de l’activitat cultural «en aquesta última qüestió defensem la creació d’una zona dinàmica per a concerts i una sala d’exposicions que podria situar-se en l’antic complex fabril de Petit«, conclou.

Finalment Álex Cerradelo no tanca portes a possibles pactes després de les Eleccions Municipals del pròxim diumenge si així ho decideixen les urnes. Compromís Alcoi insisteix que facilitaria un govern d’esquerres sempre que quede garantit que les seues polítiques tiraran avant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *