Alcoi, epicentre de la indústria cosmètica de la mà de AITEX. Així serà el nou congrés dedicat al sector

El Centre d’Investigació i Innovació AITEX organitza la III edició del Congrés de la Indústria Cosmètica. L’esdeveniment es durà a terme dijous 19 de setembre en la seu d’AITEX i enguany es titula «Cosmetología: nuevos horizontes en el cuidado y la belleza». Aquest Congrés gratuït i presencial està dedicat a la cosmetologia, abordant temes com la cura i la bellesa de la pell i el cabell, productes, tractaments, tècniques i rutines de bellesa. Estarà enfocat en la innovació, tendències i regulacions, brindant valuosa informació i oportunitats de networking per als assistents, empreses i professionals del sector.

Una de les novetats d’aquesta edició és la participació de Boticaria García, doctora en farmàcia, nutricionista i divulgadora amb més de 600.000 seguidors en xarxes socials. Ella parlarà sobre la seua experiència vinculant cosmètica i comunicació.

El programa de l’esmentat Congrés inclou conferències al matí amb experts en el sector que abordaran la cosmetologia des de diferents perspectives: tendències de mercat, regulació, investigació i innovació. Destaca la conferència de la mateixa Boticaria García sota el títol «Ciencia y comunicación: la fórmula cosmética perfecta», explorant la intersecció entre la ciència cosmètica i la comunicació efectiva. Després d’un dinar-networking, els assistents tindran l’oportunitat de visitar les noves instal·lacions d’AITEX i participar en un workshop professional sobre l’impacte de l’olor en la indústria cosmètica i cura del cuir cabellut.

El Congrés de cosmètica, promogut per AITEX, compta amb la col·laboració de diverses entitats del sector. La jornada no sols representa una oportunitat per a aprendre d’experts, sinó també per a fer networking en un ambient col·laboratiu. La iniciativa està plenament consolidada a la ciutat com a fòrum principal per als experts i professionals de l’àmbit de la cosmètica i les inscripcions ja es poden formalitzar a través de la mateixa web de AITEX.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *