AITEX incrementa la dotació econòmica en la pròxima edició dels seus Premis Empresarials

La sisena edició dels Premis Empresarials AITEX ha obert la seua convocatòria per a rebre candidatures fins al 23 de setembre del 2024. Aquests premis, sorgits en 2018 amb l’objectiu de dinamitzar el teixit empresarial valencià, impulsar el creixement industrial i promoure la competitivitat empresarial; se centren en reconéixer la innovació, sostenibilitat i emprenedoria.

En aquesta edició, s’ha incrementat la dotació econòmica dels premis fins a aconseguir un total de 100.000€, distribuïts en un total de tres categories: tèxtil, cosmètica i emprenedoria. Per a les modalitats de tèxtil i cosmètica, s’atorgaran un primer premi de 20.000€, un segon premi de 10.000€ i un tercer premi de 5.000€. Quant al premi a la millor iniciativa emprenedora, s’entregaran 15.000€ al primer lloc, 10.000€ al segon i 5.000€ al tercer.

La convocatòria està oberta a empreses amb seu social a Espanya que presenten la documentació requerida abans de l’esmentat 23 de setembre del 2024. Els requisits per a participar inclouen demostrar la proposta de valor, innovació o impacte ambiental, resultats obtinguts, petjada socioeconòmica i qualitat de la proposta presentada. Els premis s’entregaran cap a finals d’any en un acte que tindrà lloc en la nova seu de AITEX situada en el barri de Batoi d’Alcoi, lloc que ja va acollir el lliurament dels guardons l’any passat.

Tota la informació sobre la nova convocatòria, les bases del concurs i el formulari d’inscripció els pots consultar a través de la web de AITEX.

Rècord de participació en l’última edició

Cal recordar que en l’edició de 2023 es va batre un autèntic rècord de participació en aquests Premis Empresarials d’AITEX amb 122 empreses inscrites, un 60% més que l’any anterior. D’aquestes, 50 es van inscriure en la categoria d’emprenedoria, 40 en la de tèxtil i 32 en la de cosmètica. Del total d’empreses inscrites en la cinquena edició, 47 van ser de la Comunitat Valenciana i 75 d’altres comunitats autònomes, la qual cosa va suposar un 61% del total.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *