Baixen els contagis per Coronavirus al Departament de Salut d’Alcoi

Les comarques de l’Alcoià i el Comtat afronten el penúltim cap de setmana del mes d’agost amb una davallada considerable del nombre de contagis per Coronavirus. El Departament de Salut d’Alcoi, segons les dades actualitzades aquest matí per la Conselleria de Sanitat, ha sumat 78 nous positius mentre que la incidència acumulada ha baixat fins als 289 contagis per cada 100.000 habitants.

Per municipis cal assenyalar que Alcoi té 22 contagis més, Ibi 18, Castalla 10, Cocentaina 8, Onil 7, Muro 5, Beniarrés 4, Banyeres de Mariola 3 i Benilloba 1. Actualment tenim 15.149 contagis registrats des de març de l’any 2020, dels quals 396 estan actius, mentre que hi ha notificades 417 defuncions després de sumar-se un nou decés la setmana passada.

Recordar que Onil i Cocentaina tenen mesures especials des d’aquesta setmana davant l’alt risc epidemiològic que tenen ambdues poblacions. Entre les directrius que estan en vigor destaca la restricció de la mobilitat nocturna entre la 1 i les 6 de la matinada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *