Arranquen les obres de Sant Maure, Santa Rita i El Tap

L’Ajuntament d’Alcoi ha comunicat que aquesta setmana arrancaran les obres per a reurbanitzar els carrers El Tap, Sant Maure i Santa Rita. La intervenció, que tindrà un termini d’execució de quatre mesos, contempla la renovació completa del paviment actual amb l’objectiu de dotar a aquest entorn d’una major accessibilitat i evitar relliscades.

El projecte serà executat per fases per a evitar problemes de mobilitat en aquesta zona del Centre de la ciutat. Està previst que la primera tan sols afecte els carrers El Tap i Santa Rita en els seus trams més pròxims al carrer Sant Josep i que es desenvolupe fins a principis de gener de 2022aquestes obres formen part del programa de millores d’accessibilitat que duu a terme l’Ajuntament d’Alcoi i que no es limita al Pla d’Accessibilitat, en el qual cada any invertim mig milió d’euros. L’objectiu és aconseguir una ciutat més accessible per a totes les persones, contribuint, al mateix temps, a la revitalització del Centre, un barri on ja hem dut a terme actuacions similars com les de Sant Francesc, Sant Mateu, places de la Creu Roja i Ramón y Cajal o Sant Nicolauet, entre altres“, assegura el regidor d’Urbanisme; Jordi Martínez.

Els treballs seran duts a terme per la mercantil CANTÓ OBRAS, S.L. i estan pressupostats en 229.944,06 euros, IVA inclòs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *