Almudaina, altre dels pobles del Comtat lliure de Covid-19

Almudaina és altre dels pobles de les comarques del Comtat i de l’Alcoià que a hores d’ara està lliure de Covid-19 segons les dades actualitzades el passat divendres 9 d’Octubre per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

L’alcalde del municipi, José Luis Seguí, destacava en COPE ALCOI fa uns dies que els veïns i les veïnes estan complint a la perfecció des de l’inici de la pandèmia totes les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries. A més assenyala que durant el passat estiu no va obrir la piscina ni tampoc es van celebrar les Festes Patronals «no ens podíem arriscar i el poble ho va entendre perfectament. La gent que ha vingut al poble també h complit les normes i fins i tot en la Torre Almohade es dóna material preventiu a tots aquells que acudeixen a visitar l’immoble«, afirma. Seguí destaca que de cara a la tardor i l’hivern serà més fàcil treballar en el control del virus «com fa fred i baixen les temperatures la gent està més en casa, per tant podem complir les distàncies i evitar contagiar-nos«, conclou.

A banda d’Almudaina cal assenyalar que també Benillup és un dels pobles del Comtat que, fins al moment, no ha registrat cap cas positiu per Coronavirus.

Ací pots escoltar l’entrevista amb José Luís Seguí:

https://www.mixcloud.com/COPEAlcoy/poble-a-poble-2doctubre-2020-almudaina/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *