Alcoi trasllada a Obres Públiques les deficiències detectades al Pont Francisco Aura

L’Ajuntament d’Alcoi ha informat la Conselleria d’Obres Públiques de la Generalitat Valenciana sobre els desperfectes detectats al pont Francisco Aura, un vial que connecta la Zona Nord de la ciutat amb el Viaducte.

Així ho va explicar la regidora d’Urbanisme, Lorena Zamorano, en la sessió ordinària del passat 31 de juliol corresponent al mes d’agost així com després de les preguntes que va realitzar Podem Alcoi al respecte. Cal recordar que la formació morada va denunciar la situació al mes d’octubre i davant la falta de resposta del Govern Municipal va tornar a interessar-se per la situació en aquesta darrera sessió plenària. Zamorano va indicar que les deficiències que presenta actualment el pont són de construcció i no tenen caràcter greuels tècnics municipals ho estan revisant perquè no vagen a més i després hàgem de lamentar mals majors. No hem rebut encara resposta de la Conselleria però el Consistori ha pressupostat les obres per si cal actuar pròximament amb caràcter d’urgència”, afirmà en el Ple.

Recordar que el pont Francisco Aura fou inaugurat en gener de 2014 en un acte presidit per l’aleshores President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i marcat per una forta protesta a causa del tancament de Canal 9 que s’havia produït mesos abans.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *