Alcoi tindrà nous punts de WIFI gratuïta en llocs públics

L’Ajuntament d’Alcoi ampliarà la connexió Wifi gratuïta en espais públics de la ciutat a través de la subvenció de 15.000 euros de la Comissió Europea, una instal·lació adjudicada a l’empresa Telefònica.

Aquesta connexió Wifi serà d’alta qualitat i com a mínim de 30 Mbps. Es durà a terme una instal·lació d’una xarxa WIFI pública completament nova en el Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, el Poliesportiu Francisco Laporta, el Passeig Cervantes, el Parc de la Glorieta, la Plaça de Dins, l’Oficina de Turisme i la Plaça d’Espanya 1, és a dir a les portes de l’Ajuntament. En total s´hi crearan 11 punts d’accés, ja que en algunes ubicacions hi haurà més d’un punt “amb aquesta mesura hi haurà connexió Wifi gratuït i de qualitat en alguns dels llocs de la ciutat de màxima concurrència facilitant d’aquesta manera la connectivitat a la ciutadania. L’Ajuntament disposarà de dades com el nombre de connexions i el punt des del qual es duen a terme, però no es facilitaran dades personals“, ha indicat el regidor de Modernització de l’Administració, Alberto Belda. Aquest últim ressalta el treball realitzat per a aconseguir subvencions europeescal destacar la gran faena realitzada pels tècnics per a detectar possibles ajudes i subvencions i preparar tots els expedients per a aconseguir-les. Des que estem en el govern no hem deixat de treballar per a aconseguir subvencions, hem creat un equip transversal preparat per a aconseguir programes europeus i subvencions de qualsevol administració que ens permeten millorar la vida de les alcoianes i els alcoians“, ha conclòs.

Aquestes ajudes de la Comissió Europea es troben dins del programa «Wifi4EU i a la província d’Alacant, dels municipis de més de 50.000 habitants, només Alcoi, Sant Vicent del Raspeig i Orihuela han aconseguit la subvenció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *