Alcoi suma una nova víctima mortal per Coronavirus

Les comarques del Comtat i de l’Alcoià sumen una nova víctima mortal per Coronavirus registrada a Alcoi segons les dades que ha actualitzat en aquest mateix matí la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. D’aquesta forma són ja 123 les defuncions comptabilitzades al nostre Departament de Salut des de l’inici de la pandèmia allà pel mes de març.

Per altre costat s’ha produït un increment de 97 positius i per poblacions Alcoi, amb 48 casos, és la ciutat on més contagis s’han produït. A continuació destaca Ibi amb 21 casos, Muro 8, Banyeres de Mariola 8, Castalla 5, Benilloba 3, Onil 2, l’Alqueria d’Asnar 1 i Alfafara 1. Ara mateix el Departament de Salut té 1.304 casos positius des que començara la crisi sanitària i dels quals 315 estan actius.

A banda d’açò s’han notificat un brot en l’àmbit educatiu d’Onil amb tres casos i altre dos d’origen social a Benilloba i Castalla amb 7 i 5 casos; respectivament. Tot açò s’afegeix a les mesures especials que la Generalitat Valenciana aplicarà a Muro i Ibi per a frenar la pandèmia en ser dues localitats on la transmissió és comunitària.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *