Alcoi subscriu un conveni mitjançant microcrèdits per a autonomos i empenedors

L’Ajuntament d’Alcoi i MicroBank han signat un conveni de col·laboració per a facilitar el finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits. Sobre la base d’aquest conveni, es finançarà la creació o ampliació de microempreses, negocis d’autònoms i projectes d’autoocupació amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament del teixit productiu.

La regidor d’Hisenda, Vanessa Moltó, destaca l’oportunitat d’accedir a crèdit en moments especialment complicats: “El conveni signat amb Microbank permet que aquells emprenedors, que necessiten microcrèdits de fins a 25.000 euros puguen accedir a ells. Cal tindre en compte, que el conveni té major importància si cap en moments com els actuals, on els efectes econòmics de la Covid19 ha afectat especialment a autònoms i micropimes. Pensem que són microcrèdits per a persones que és difícil que puguen accedir a una altra mena de finançament i que no requereix d’avals o garanties sinó de la confiança en l’emprenedor i la viabilitat del projecte”.

Els beneficiaris seran professionals autònoms i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d’euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *