Alcoi rep 111.000 euros en matèria de promoció turística

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Alcoi un total de 4 subvencions en matèria de turisme i que suposen més de 111.000 euros per a la nostra ciutat.

En concret, 40.000 euros seran per a la creació d’una nova zona d’estacionament dissuasiu i polivalent al centre d’Alcoi, 20.000 euros per a la inversió tecnològica de cara a fer d’Alcoi una Destinació Turística Intel·ligent (DTI), 11.281,14 per a la renovació del Certificat de la Q de qualitat turística de la Tourist Info i 40.011,58 euros per al suport a la prestació dels serveis turístics.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, destaca la gran aportació que fa la Generalitat Valenciana a la nostra ciutat amb la concessió d’aquestes ajudes econòmiques “eixe suport es concreta en un pressupost important que ens permetrà continuar treballant perquè Alcoi siga encara eixe destí d’interior de la província d’Alacant dinàmic, atractiu i amb una gran capacitat de generar riquesa“, assegura. També Herick Campos, Secretari General de Turisme, avança que la citada quantia econòmica es podrà veure ampliada pròximaments’atorgaran 40.000 euros per a l’Associació de Sant Jordi en forma de subvenció nominativa i estem treballant ja en eixe conveni perquè aquest siga una realitat enguany a pesar que no s’hagen realitzat actes concretes de les Festes de Moros i Cristians“, assenyala.

Des de Turisme de la Generalitat Valenciana remarquen també la posada en marxa del CDT d’Interior, un projecte que aviat serà una realitat a la nostra ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *