Alcoi no oblida les víctimes de la Violència Masclista

La Plaça d’Espanya d’Alcoi ha acollit aquest dimecres 25 de novembre la lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional Contra La Violència Masclista, una iniciativa que han portat endavant associacions com ACOVIFA, ‘De Mare a Mare’ i el Col·lectiu 8 de març. L’acte ha tingut lloc al centre de La Bandeja amb les mesures de seguretat pertinents per tal de frenar la propagació del Coronavirus.

Al text llegit enguany s’ha fet referència a com la pandèmia ha agreujat la situació per la qual travessen moltes dones al mateix temps que s’ha destacat que durant el confinament de primavera van augmentar els casos de Violència Masclista. Seguidament s’ha recordat a les víctimes mortals enumerant els seus noms mentre que no han faltat els emotius aplaudiments sense deixar de banda iniciatives cridaneres com la col·locació de figures sobre el terra amb cartells on quedava reflectit el nom de cada persona morta. Tot això en el marc de la campanya que ha llançat l’Ajuntament d’Alcoi i que es titula ‘Fer visible l’invisible’. Corresponsabilitat, prostitució, cosificació en les xarxes socials i masclisme tòxic són els temes dels quatre vídeos que el Consistori està difonent a través de les xarxes socials i que pots veure també en aquest portal web www.copealcoy.es “açò és un treball de tota la ciutadania, de fer visible el que és invisible, i de treballar aquestes conductes pel bé de tota la nostra societat“, ha manifestat Aranza de Gracia; Regidora de Polítiques Socials a l’Ajuntament d’Alcoi.

                                 

La programació preparada a Alcoi amb motiu del 25N va començar fa uns dies i encara té previstes més activitats per a les pròximes jornades. Tot ho pots consultar ací.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *