Alcoi formarà part durant 4 anys més del Consell Rector de la Red Innpulso

Alcoi formarà part del Consell Rector de la Xarxa Impuls durant quatre anys més. Aquest organisme és un fòrum de trobada i de definició de polítiques locals innovadores on es comparteixen experiències i projectes. El mateix el formen les ciutats que han obtingut el reconeixement del Ministeri de Ciència i Innovació.

L’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, es mostra satisfet per la confiança dipositada en el nostre municipi per part de les ciutats innovadores d’Espanya. A més ha recordat que Alcoi ha sigut la ciutat més votada en totes les categoriesés important que Alcoi siga present en els òrgans de direcció de la Xarxa Impuls per a poder seguir impulsant, amb més força, els projectes innovadors de la ciutat, poder compartir experiències i col·laborar amb altres ciutats així com facilitar el nostre accés a fons nacionals i europeus“, assegura el primer edil.

Recordar que a través de la Xarxa Impuls es potencia la col·laboració entre Ajuntaments compartint bones pràctiques. Actualment és un agent cada vegada més actiu de promoció de polítiques innovadores, com la compra pública d’innovació, el suport a les pimes i els emprenedors i la definició de criteris d’innovació, promovent i donant suport a la participació en projectes europeus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *