Ajornat el Sent-me de Cocentaina a 2022

L’Ajuntament de Cocentaina ha comunicat que el Sent-me queda ajornat a 2022, una iniciativa cultural i musical que s’hauria celebrat durant aquests dies de juliol. La pandèmia de la Covid-19 impedeix portar endavant en el seu format habitual un esdeveniment que va nàixer l’any 2014.

La crisi sanitària del Coronavirus provoca que siga impossible poder fer la convivència entre professors i estudiants de música i per això s’ha decidit ajornar la huitena edició l’any 2022. Des de l’organització confien en el fet que a l’estiu que ve es puga portar endavant amb normalitat el Sent-me i esperen que el poble puga tornar a tindre actiu l’alberg municipal o un lloc alternatiu per a acollir als estudiants “no és un acomiadament, el 8é Sent-me es farà, tan sols un poc més tard: el 2022“, indica Ignacio Garcia Vidal; Director Artístic del projecte.

Recordar que l’any passat ja va ser una edició atípica, en la que no es van poder activitats, però sí que se celebraren dos concerts a l’aire lliure en el marc del Pati d’Armes del Palau Comtal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *