AITEX fa entrega dels seus IV Premis Empresarials

El saló d’actes de l’IVAM-CADA d’Alcoi va acollir ahir de vesprada l’acte d’entrega dels premis empresarials d’AITEX en la seua quarta edició. La cerimònia va reunir una ampla representació de la política i el teixit empresarial tant de l’Alcoià i el Comtat com de comarques veïnes.

En aquesta ocasió van quedar 15 empreses finalistes i un jurat expert va escollir els guanyadors en les diferents categories. A més els guardons han incrementat la seua dotació econòmica amb una quantitat de 90.000 euros que han sigut repartits a les diferents firmes vencedores en aquesta edició.

Cal destacar que el Premi AITEX a la sostenibilitat i/o innovació en tèxtil va recaure en Interfabrics S.L. (Grup Aquaclean) amb una dotació econòmica de 20.000€ com a primer guardonat i en Jeanología S.L, amb una dotació econòmica de 10.000€, com a segon classificat. D’altra banda, el Premi AITEX a la sostenibilitat i/o innovació en cosmètica fou per a Montibello (Cosmètica Cosbar S.L.) amb una dotació econòmica de 20.000€i com a segon classificat va quedar a Babaria (Grup Berioska S.L.) amb una dotació econòmica de 10.000€. Finalment el Premi AITEX a la millor iniciativa emprenedora el van rebre Kimera Technologies S.L, amb una dotació econòmica de 20.000€, com a primer premi i en el segon hi va haver un empat tècnic entre dues empreses finalistes; Mediterranean Algae Technologies i Recovo Lab S.L., que opten cadascuna a una dotació econòmica de 5.000€.

Tant Leon Grau (president d’AITEX) com Vicente Blanes (director) van agrair a tots els qui havien fet possible aquesta convocatòria i van recordar que els premis han aconseguit dimensió nacional amb candidatures presentades d’altres punts del territori com Catalunya o Madrid. L’alcalde va respondre també a la petició que li va fer el sector empresarial per tal que continuen els esforços per buscar sòl industrial de qualitat «amb la Cambra de Comerç hem encarregat un estudi per a veure quines opcions ens presenta el terreny en el nostre terme municipal i a finals de mes podrem tindre ja resultats«, destaca Toni Francés.

En l’entrega dels IV Premis Empresarials van estar presents la consellera Rebeca Torró o també la directora general de l’IVACEJúlia Company. La jornada va finalitzar amb un vi d’honor per a tots els presents.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *