Agres acollirà la Trobada d’Escoles en Valencià

Agres serà el municipi que acollirà la Trobada d’Escoles Valencianes de l’Alcoià-Comtat d’aquest 2022, una cita que tindrà lloc el pròxim 21 de maig i que serà una realitat dos anys després de la data per a la qual estava prevista. Els alumnes i la Comunitat Educativa del Centre Rural Agrupat Mariola-Benicadell seran els amfitrions d’una jornada en la qual s’espera una participació de més de quaranta centres de les nostres comarques.

L’activitat va arrancar aquest dijous amb l’edició número XI del ‘Festitró‘, un acte que es va portar a terme a Alfafara i en la qual els participants van interpretar cançons en valencià al mateix temps que feien sonar els instruments. Ja el dissabte 21, a Agres, hi haurà un fum d’activitats que inclouran tallers, jocs a la Plaça de l’Assut, cercaviles, un sopar de germanor, el cant de la cançó de la trobada, contacontes o el descobriment d’una placa commemorativa.

Des de l’Ajuntament d’Agres es mostren molt contents per ser la seu d’aquest encontre i asseguren que serà una bona oportunitat per a donar a conéixer el poble entre els assistents a l’esdeveniment. Per aquest motiu, el municipi també ha preparat visites guiades com una ruta per a recórrer els taulellets de la localitat. Tots els detalls ens els ha contat en COPE ALCOI Maria Garcia, la regidora d’Educació d’Agres:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *