Adjudicada la construcció del circuit homologat de BMX

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi va aprovar aquest passat dilluns l’adjudicació a la construcció d’un circuit homologat de BMX en els terrenys municipals de la zona de Trencacaps.

La construcció del circuit permetrà poder albergar i disputar campionats de caràcter autonòmic i nacionalEn aquests moments els esportistes que practiquen BMX a la ciutat ho fan al circuit situat en el barri del Viaducte, una instal·lació que no reuneix ni pot reunir les característiques tècniques necessàries per a obtenir la condició de circuit homologat per la federació nacional de ciclisme per a la disputa de competicions d’àmbit autonòmic o nacional. En aquest sentit el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, assegura que aquesta infraestructura permetrà a tots els esportistes localspreparar-se amb seguretat en un circuit que compleix els mateixos requisits dels traçats on després realitzaran les seues competicions. És un col·lectiu que mereix un canvi d’ubicació i és necessària la construcció d’una nova pista. Unes instal·lacions on es puga desenvolupar l’activitat amb seguretat i que garantisquen la continuïtat i la promoció d’aquest esport a la nostra ciutat. El nou circuit BMX d’Alcoi permetrà la continuïtat d’aquest esport a la ciutat, situant a Alcoi com un referent per a aquest esport olímpic, ja que podrà acollir proves autonòmiques, estatals i internacionals. Tindrem una nova infraestructura que amplia els espais esportius de qualitat a la ciutat i que demostra el compromís d’aquest govern amb l’esport“, afirma.

El pressupost base de licitació era de 262.501,72 euros i ha estat adjudicat per 218.873,94 euros, un fet que suposarà un estalvi de 43.627,78 euros per a les arques municipals i que es podran destinar a altres projectes. L’empresa adjudicatària és Mediterráneo de Obras y Asfaltos, S.L. El termini d’execució de l’obra serà de tres mesos a partir de la signatura que es realitzarà en els pròxims dies, per tant des de la regidoria, consideren que al llarg del primer trimestre del 2021, si tot es desenvolupa amb normalitat, les obres d’aquesta infraestructura esportiva podrien estar finalitzades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *