ACIF, Unión Ciclista Alcoy i la Filà Navarros acompanyaran a Ses Majestats

L’Ajuntament d’Alcoi ha donat a conéixer les tres entitats que acompanyaran als Reis Mags de l’Orient durant la seua vinguda a la ciutat el pròxim 5 de gener. Des del Consistori es té la intenció avui dia de celebrar la Cavalcada en el seu format habitual sense deixar de banda la possibilitat de contemplar altres opcions en el cas que l’evolució de la pandèmia canvie de tendència en les pròximes setmanes.

Enguany, les entitats que acompanyaran i ajudaran a Melcior, Gaspar i Baltasar seran ACIF Alcoi, la Unión Cliclista Alcoy i la Filà Navarros. Els primers han complit trenta anys en la lluita i prevenció contra els incendis forestals mentre que han rebut la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil per part del Ministeri de l’Interior. Els segons celebren en 2021 el seu seixanta aniversari i durant la seua llarga trajectòria abanderant el ciclisme local han assolit importants reptes com l’organització del Trofeu Sant Jordi de Ciclisme; una de les carreres més antigues d’Espanya i la més antiga de la Comunitat Valenciana. Finalment els tercers formen part de l’engranatge de les nostres Festes de Moros i Cristians des de 1870 i en 2020 van complir 150 anys «enguany tindrem una cavalcada molt desitjada per tots, ja que l’any passat a causa de la pandèmia els Reis Mags ens van visitar, però no van poder desfilar. La Covid-19 segueix amb nosaltres, per això seguirem amb mesures i els Reis Mags no besaran a la infància«, detalla la regidora de Festes; Carol Ortiz.

Aquestes tres associacions se sumen a altres noms propis del Nadal Alcoià que hem anat coneixent durant els últims dies. Cal recordar que Anna Belda és l’autora del Cartell de la Cavalcada mentre que Mercé Climent redactarà el Ban Reial i Rubén Cervera li posarà veu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *