Administración La 9 Alcoy

A la recerca de la sort

La pandèmia no ha frenat que els alcoians i les alcoianes estiguem per aquestes dates comprant la Loteria de Nadal per al Sorteig Extraordinari del 22 de desembre.

Les Administracions de la ciutat mantenen, a menys d’un mes vista de l’esperada cita amb la sort, un bon ritme de venda i asseguren que de cara a les pròximes setmanes aquestes aniran en augment encara que ja és difícil trobar alguns números. Una de les terminacions més buscades torna a ser el 23, per Sant Jordi, i el 20 en referència a aquest any tan estrany que tots volem que finalitze com més prompte millornosaltres no hem notat tant la reducció de vendes com sí que ho han patit els companys de les administracions de la costa a conseqüència de la baixada de l’assistència de turistes per culpa de la crisi sanitària. En estiu vam començar ja a vendre dècims i fins a pràcticament la vesprada d’abans del sorteig estarem venent el que quede. Sempre demanem salut, però enguany també hem de demanar un poquet de sort que falta ens fa“, ha explicat en COPE ALCOI, Maria Àngeles Vicedo; responsable de l’Administració número 9 de la capital de l’Alcoià.

Recordar que l’any passat Alcoi fou agraciada amb la sort de la mà La Grossa, de la qual es van repartir 150 dècims en l’Administració número 3 situada al carrer Sant Tomàs. També la Papereria Rayas, ubicada en el Carrer Oliver 37, va repartir un cinqué premi gràcies al número 66.212.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *