40 contagis més a les nostres comarques i nova davallada de la incidència acumulada

Les comarques de l’Alcoià i el Comtat sumen 40 nous casos per Coronavirus segons les dades que ha actualitzat en aquest aquest mateix matí la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. Aquesta xifra representa un nou increment de positius respecte a abans del cap de setmana però les dades son baixes si les comparem amb els contagis que registrava el nostre Departament de Salut a principis de l’any.

Per poblacions Alcoi té 13 contagis més, Muro 10, Cocentaina 7, Gaianes 4, Ibi 3 i Castalla 3. A més en aquesta última localitat de l’Alcoià s’ha produït una nova defunció que eleva el total de decessos en aquestes comarques als 421 des que esclatara la pandèmia al març de 2020. Tenim ara mateix una incidència acumulada de 114 casos per cada 100.000 habitants, 157 casos positius actius i 15.575 positius en total des de l’inici de la crisi sanitària del Coronavirus.

Aquesta tendència al descens de contagis es manté també en la resta de la Comunitat Valenciana on la major part de Departaments Sanitaris estan en risc mitjà de transmissió de la Covid-19.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *