15.858 usuaris passaren per les piscines municipals d’Alcoi durant el mes de juliol

Un total de 15.858 usuaris van passar per les piscines municipals d’Alcoi durant el mes de juliol segons les dades aportades per la regidoria d’Esports del nostre consistori. Per instal·lacions cal esmentar que van accedir 8.087 persones a la Piscina José Trenzano Alòs, un total de 4.596 a la Piscina de Caramanxel i 3.175 a la de Batoi.

Les xifres d’aquest més atípic de juliol de 2020 són inferiors a les del mateix mes d’anys anteriors degut en gran manera al context en el qual ens trobem marcat per la Covid -19 i que ha obligat a suspendre algunes de les activitats lúdiques que es realitzaven anys arrere que reunien un gran nombre de joves banyistes. També s’ha eliminat l’entrada gratuïta per a majors de 65 que es realitzava en algunes ocasions durant anys passats així com els concerts.

La reducció de l’aforament al 75% de la capacitat total en les tres instal·lacions ha obligat en alguna ocasió puntual durant aquest mes de juliol a tancar per cartell complet les piscines de Caramanxel i Batoi procedint-se a la seua obertura al cap de poc temps, a mesura que alguns usuaris abandonaven la instal·lació permetent així l’entrada d’uns altres. A tot açò se suma la realització de les Escoles Esportives que ho han sol·licitat, sempre de manera escalonada i atenent les indicacions del Centre d’Esports.

Les piscines municipals d’Alcoi romandran obertes fins al 30 d’agost i des de l’Ajuntament també lamenten alguns actes vandàlics que s’hi han produït en els últims dies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *